Откачалки ООД

Бъди епичен (: (: (:
 
ИндексИндекс  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Вход  

Share | 
 

 Kreator

Go down 
АвторСъобщение
Midnight sun
Skyforger


Брой мнения : 1043
Age : 27
Localisation : Miklagaard
Registration date : 09.02.2007

ПисанеЗаглавие: Kreator   Пет Фев 23, 2007 2:44 pm

Та ще питам дали само аз и Рина им се кефим....и ако е така, защо lol!

KREATOR

През 1984-а година в Есен (Германия) е сформирана групата Tormentor, като първоначалният състав е Milan "Mille" Petrozza (китара и вокали), Rob Fioretti (бас) и Jurgen "Ventor" Reil (барабани). Агресивният им и злобен траш стил е вдъхновен предимно от индустриалното замърсяване на Рурската област. През 85-а бандата се прекръщава на Kreator и подписва договор с лейбъла Noise Records. Издаден е дебютният им албум - “Endless Pain”, който въпреки калпавото продуциране успява да спечели много фенове на групата и предизвиква сериозно вълнение в немската метъл сцена.
Към състава се присъединява китаристът Jorg Tritze, с който е записан и вторият албум, носещ заглавието “Pleasure To Kill”. Kreator постепенно се превръщат в една от най-влиятелните траш банди в цяла Европа. Текстовете им разглеждат тъмните страсти на човек и нещастията в живота - тема, намерила най-ясно изражение в своеобразното им парче-девиз "Flag Of Hate".

В края на 80-те траш и дет сцените биват наводнени от голямо количество групи, но Kreator не променят звученето си и остават верни на стила си, въпреки голямата конкуренция. През 87-ма групата издава трети дългосвирещ албум - “Terrible Certainty”, скоро след чието издаване Tritze е сменен от Frank "Blackfire' Gosdzik на китара, дошъл от траш сънародниците Sodom. Последният дебютира в Kreator при записите на EP-то “Out Of The Dark... Into The Light”. Следва “Terrible Certainty” от 89-та година - албум, издържан изцяло в характерния агресивен стил на Kreator.

Четвъртото дългосвирещо творение на групата излиза на бял свят през 1991-ва под заглавието “Coma Of Souls” и отбелязва нов етап в развитието не само на Kreator, но и на цялата траш метъл сцена. Проведено е голямо световно турне, включващо Австралия, Япония, цяла Европа, САЩ и големите южноамерикански страни. Без да си дава и миг отдих, групата отново влиза в студио Morrissound за записите на следващия албум “Renewal”, който се появява в края на 92-а година. Макар в него музикантите да демонстрират експериментаторски дух, комбиниран с тонове техничност, личи че идеите са на изчерпване. Заклетите фенове остават разочаровани от забележимите индъстриъл нюанси в звученето. Reil и Fioretti напускат състава, а на тяхно място застават Christian Geisler (бас) и Joe Cangelosi (барабани; ex-Whiplash). След традиционното турне, Kreator се оттеглят от сцената за известно време, за да разрешат проблемите си с новата музикална насока.
Подписан е нов договор с лейбъла Gun Records и групата започва записите по седмия си студиен албум през 95-а. “Cause For Conflict” така и не предлага нищо ново на зажаднелите траш маниаци, а вместо това просто повтаря вече постигнатото от Kreator до момента. Последвалите албуми “Outcast” и “Endorama” са насочени в търсене на по-мелодичен и изчистен звук, преминаващ на моменти дори в готик.
Положението се променя с издаването на “Violent Revolution” - дългоочакваното завръщане на бандата към корените на бруталния траш. Музиката е тежка и директна, звучаща съвременно и същевременно запазваща силата и неподправеността на траша от 80-те. В състава като постоянен член е включен финландският китарист Sami Yli-Sirnio, свирил с Kreator по време на предишни турнета. Mille Petrozza описва новия албум с думите: “Това е своеобразно завръщане към нашия истински стил, който бяхме поизгубили през годините. Без албуми като “Outcast” и “Endorama” нямаше да сме това, което сме днес, но считам че бе време отново да прегърнем добрия стар траш. Песни като “All Of The Same Blood (Unity)” и “Replicas Of Life” навярно напомнят на феновете “Pleasure To Kill”. Текстовете този път разглеждат стремежа на индивида към независимост чрез борбата с обществените норми. За разлика от старите ни записи, сега имахме перфектно продуциране, благодарение на което всички можете да чуете истинското звучене на Kreator.”

Дискография:
Endless Pain (1985)
Pleasure to Kill (1986)
Terrible Certainty (1987)
Extreme Aggression (1989)
Coma of Souls (1990)
Renewal (1992)
Cause for Conflict (1995)
Outcast (1997)
Endorama (1999)
Violent Revolution (2001)
Live Kreation (2003)
Enemy of God (2005)
Enemy of God Revisited (2006)


_________________


Mankind's dishonesty lays them to waste!
I will divide!
I am the truth
and I walk alone!

Human hypocrisy exacting their fate!
I will devour!
I am the truth
AND I WALK ALONE!


Последната промяна е направена от на Сря Май 16, 2007 1:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://imladris.niceboard.com
Comalies
Canto del Cuore
avatar

Брой мнения : 134
Age : 24
Localisation : Самият Ръб на Нощта
Registration date : 10.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Kreator   Съб Фев 24, 2007 11:57 am

Защото не съм ги слушала Rolling Eyes
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Rinna_Rock
Овцемон
avatar

Брой мнения : 70
Age : 27
Localisation : "Кантара"
Registration date : 10.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Kreator   Съб Фев 24, 2007 3:56 pm

Абе Админчето ще ми изкара тука ангелите и демоните да напиша нещо...даже ми пише поста, затва казвам Криейтър руууууууууууууул мноо ясно! kitarka kitarka :\m/:

Идрил: научи фонетика и няма да ти се меся. Ама не обещавам Razz

_________________
[You can take me to your bedroom
You can take me to your heart
You can take me to a climax
I won't fall apart
But don't count on me givin' it
All back to you
Just because I'm hooked on livin
Doesn't mean I'm hooked on you
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Nazgul

avatar

Брой мнения : 28
Age : 25
Registration date : 11.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Kreator   Пет Юни 15, 2007 7:24 pm

АААААА,ИСТИНСКИ ТРАШ МЕТАЛ,БРАТЛЕЕЕЕЕ!Kreator са пълно разбиване!Най-добрият траш,според мен.Хайде поздрав за всички братя и сестри-металяги-Kreator-Enemy of God :\m/: :\m/: :\m/:
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://www.bemetal.piczo.com
Temples of Death

avatar

Брой мнения : 13
Age : 25
Registration date : 16.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Kreator   Съб Юни 23, 2007 5:24 pm

coma <3
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Midnight sun
Skyforger


Брой мнения : 1043
Age : 27
Localisation : Miklagaard
Registration date : 09.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Kreator   Пет Ное 28, 2008 12:20 pm

Бай дъ уей, изкараха много голям албум!!!! heavy metal

_________________


Mankind's dishonesty lays them to waste!
I will divide!
I am the truth
and I walk alone!

Human hypocrisy exacting their fate!
I will devour!
I am the truth
AND I WALK ALONE!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://imladris.niceboard.com
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: Kreator   

Върнете се в началото Go down
 
Kreator
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Откачалки ООД :: Музика за откачалки :: Вашите...ъъъъ, нашите банди-
Идете на: