Откачалки ООД

Бъди епичен (: (: (:
 
ИндексИндекс  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Вход  

Share | 
 

 Crematory....

Go down 
АвторСъобщение
Midnight sun
Skyforger


Брой мнения : 1043
Age : 27
Localisation : Miklagaard
Registration date : 09.02.2007

ПисанеЗаглавие: Crematory....   Съб Апр 26, 2008 7:34 pm

Май множко две теми така ми идат, ама сега седя и слушам Red Sky и не мога да не ги почета... Уникални са Smile

CREMATORY


Crematory е немска готик/дет банда, сформирана в Манхайм, Германия през 1991 година (йеа!). Първото широко признание получават покрай турнето с My Dying Bride, Tiamat и Atrocity в средата на деветдесетте. Както последните две групи, бандата започва развитието си от праволинейния дет метъл, постепено включват в музиката си индъстриъл и готик елементи.

Състав:
Gerhard "Felix" Stass - екстремни вокали
Matthias Hechler - китара и чисти вокали
Katrin Goger - клавири
Harald Heine - бас
Markus Jüllich - барабани

Дискография:
Transmigration (1993)
…Just Dreaming (1994)
Illusions (1995)
Crematory (Das Deutsche Album) (1996)
Awake (1997)
Act Seven (1999)
Believe (2000)
Revolution (2004)
Klagebilder (2006)
Pray (2008)


Обожавам ги inlove

_________________


Mankind's dishonesty lays them to waste!
I will divide!
I am the truth
and I walk alone!

Human hypocrisy exacting their fate!
I will devour!
I am the truth
AND I WALK ALONE!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://imladris.niceboard.com
titman

avatar

Брой мнения : 23
Registration date : 27.05.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Crematory....   Вто Май 27, 2008 10:19 pm

Една от многото ми любими групи.Та кефи ме че не са само блек и има един хубав примес i_rock
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Аragorn_Elesar
Недоузрял лимон
avatar

Брой мнения : 361
Age : 27
Localisation : Soul Society
Registration date : 06.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Crematory....   Сря Май 28, 2008 1:16 pm

Групата е яка, мелодичния дет е супер, принципно не си падам много мнго само да ми крещят и да се дерат (както вика един френд "Ся ще зема триона, една ламарина, ще почна да се дера и ще правя дет"). Имат някои добри попадения, но не мога все още да кажа че ми е една от любимите групи
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Midnight sun
Skyforger


Брой мнения : 1043
Age : 27
Localisation : Miklagaard
Registration date : 09.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Crematory....   Сря Май 28, 2008 4:16 pm

само дето не са мелодичен дет, ама нищо, важното е, че получават все по-широко одобрение, което заслужават (;

_________________


Mankind's dishonesty lays them to waste!
I will divide!
I am the truth
and I walk alone!

Human hypocrisy exacting their fate!
I will devour!
I am the truth
AND I WALK ALONE!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://imladris.niceboard.com
*Dark_Girl*
Бирено фъстъче


Брой мнения : 18
Age : 26
Registration date : 26.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Crematory....   Сря Май 28, 2008 4:17 pm

Днес куфях на тях! Радват душицата!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Comalies
Canto del Cuore
avatar

Брой мнения : 134
Age : 24
Localisation : Самият Ръб на Нощта
Registration date : 10.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Crematory....   Нед Юли 13, 2008 3:01 pm

Новия им албум (вече не толкова нов Laughing) рулира отвсякъде i_rock
Ако се преборя с мързела, ще взема да им чуя и по-старите неща ...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: Crematory....   

Върнете се в началото Go down
 
Crematory....
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Откачалки ООД :: Музика за откачалки :: Вашите...ъъъъ, нашите банди-
Идете на: