Откачалки ООД

Бъди епичен (: (: (:
 
ИндексИндекс  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Вход  

Share | 
 

 Immortal

Go down 
АвторСъобщение
nevertheless

avatar

Брой мнения : 39
Registration date : 01.03.2007

ПисанеЗаглавие: Immortal   Нед Май 20, 2007 3:26 pm



Immortal e black metal група създадена през 1990г. в Берген, Норвегия от остатъците от Amputation, death metal група, разпаднала се през 1989г.
Първите албуми на групата са с типичен блек метъл звук, но от At The Heart Of Winter нататък започват да експериментират, смесвайки black metal звук с немски thrash metal.Тази "смеска" характеризира по-нататъшните творби на групата.
Първият албум на групата - Diabolical Fullmoon Mysticism e записан в състав : Demonaz Doom Occulta, Olve "Abbath Doom Occulta" Eikemo и барабаниста Armageda.
Следващият албум на групата, който е крайъгълен камък при определянето на звука на втората black metal вълна - Pure Holocaust(1993) е записан с помощта на Erik "Grim" Brødreskift на барабаните (December 23, 1969 – October 4, 1999 - R.I.P).Той напуска групата още същата година след няколко турнета.
Освен Abbath и Demonaz групата няма стабилнен състав до 1996г., когато към тях се присъединява барабаниста Reidar "Horgh" Horghagen.През 1997г. основния китарист и текстописец на групата - Demonaz получава остър тендонит(?!) на ръката и не е в състояние да продължи да свири.Все пак той продължава да пише по-голямата част от текстовете за групата.Басиста Abbath поема и китарите, като за live изпълнения е използван басиста Apollyon.
Immortal се разделят през лятото на 2003г. поради лични причини на членовете на групата, но през Юли 2006 в интервю за немското списание Rock Hard, Abbath казва, че той и Horgh ще възродят Immortal.Te планират да издадат нов албум през 2008г.

Дискография :
Diabolical Fullmoon Mysticism(1992)
Pure Holocaust(1993)
Battles In The North(1995)
At the Heart of Winter(1999)
Damned in Black(2000)
Sons of Northern Darkness(2002)

ПОКЛОН пред Безсмъртните...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Nazgul

avatar

Брой мнения : 28
Age : 25
Registration date : 11.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Immortal   Сря Юни 27, 2007 8:24 pm

За мен Имортал са една от най-здравите банди-да не кажа най-добрата.Харесвам абсолютно всички песни,а и като визия също са перфектни.Поклон пред истински блек метал!!Поздлав за всички фенове-One by one kitarka

~Oceanborn: абе не се ли пишеше метЪл...??? Rolling Eyes ~
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://www.bemetal.piczo.com
nevertheless

avatar

Брой мнения : 39
Registration date : 01.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Immortal   Нед Юли 08, 2007 10:14 pm

И на мене са ми любимците, като визия също, имат най-якия corpsepaint според мене... само Iscariah ми е много смешен, незнам, някво тъпо изглежда Laughing
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: Immortal   

Върнете се в началото Go down
 
Immortal
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Откачалки ООД :: Музика за откачалки :: Вашите...ъъъъ, нашите банди-
Идете на: